Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Acharavi Beach, Acharavi

Pohled na hotel Acharavi Beach u pláže, Acharavi

Poloha

4-hvězdičkový hotel Acharavi Beach stojí na klidném místě, přímo u mírně se svažující, písečno - oblázkové pláže, která je zároveň nejdelší pláží na ostrově Korfu.

Do centra městečka Acharavi s obchody, bary a restauracemi je to asi 500 metrů daleko.

Hlavní město Kerkyra je vzdálené cca 36 kilometrů, kam se dobře dostanete místním autobusem. Zastávka se nachází asi 300 m od hotelu.

Zařízení

Oblíbený, rodinně vedený hotel střední třídy se skládá z hlavní budovy a 5 vedlejších budov. K ubytování nabízí celkem 113 pokojů.

V hlavní budově je recepce s trezory k pronájmu (cca 10 EUR za týden), restaurace, bar, společenská místnost s terasou a se satelitní TV, á-la-carte restaurace, připojení WLAN (u recepce zdarma), internetový koutek (za poplatek).

V rozlehlé a udržované zahradě je umístěn plavecký bazén, oddělený dětský bazén, sluneční terasa, pool / snack bar, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je stolní tenis, hotel příležitostně pořádá řecké večery. Za poplatek je tenisový kurt, půjčovna kol a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Pokoje renovované v roce 2015 v hlavní a vedlejší budově jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, satelitní TV, ledničkou, balkónem nebo terasou.

Studia jsou umístěná v budovách bungalového typu (cca 25 m²). Mají stejné vybavení jako pokoje, ale navíc kombinovaný obývací pokoj s ložnicí a s kuchyňským koutem.

Apartmány jsou prostornější než studia (cca 50 m²), mají 2 oddělené ložnice, které jsou navzájem propojené dveřmi.

Stravování

Polopenze - snídaně a obědy formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2015)

Pohled na hotel Acharavi Beach, Acharavi
Ostrov Korfu a hotel Acharavi Beach s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Acharavi Beach s terasou
Ostrov Korfu a hotel Acharavi Beach s barem
Ostrov Korfu a hotel Acharavi Beach s restaurací
Ostrov Korfu a hotel Acharavi Beach - ubytování

Místo

Hotel Acharavi Beach, Korfu 39° 47' 47.67" N, 19° 49' 2.9388" E
Location

Korfu na Facebooku