Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ambiente Palace, Yaliskari

Ostrov Korfu a hotel Ambiente Palace

Poloha

4-hvězdičkový hotel Ambiente Palace se nachází ve svahu na klidném místě ostrova Korfu, obklopený piniovými lesy, nad nádhernou zátokou Yaliskari.

Nedaleko hotelu se nacházejí restaurace, bary a obchody. K písečno-oblázkové pláži je to cca 500 metrů, do centra vesničky Pelekas 3 km. Několikrát denně jezdí bezplatná kyvadlová doprava na pláž, několikrát týdně (za poplatek) do hlavního město Kerkyra, které je vzdálené asi 15 km.

Zařízení

Hotelový komplex střední třídy nabízí k ubytování 270 pokojů v 11 patrech, dále k jeho zařízení patří
elegantní vstupní hala s recepcí, výtahy, klimatizovaná restaurace s nekuřáckým prostorem, lobby bar s terasou a výhledem na moře, internetový koutek, prostorné salónky, TV místnost, mini market a malý krytý bazén.

V zahradě je umístěn velký plavecký bazén se sluneční terasou, pool bar s částečně zastřešenou terasou. Druhý bazén se sluneční terasou je ideální pro relaxaci, je z něj nádherný výhled na moře. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu a hotelové pláže k zapůjčení zdarma, na sousední veřejné pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je stolní tenis, 2 tenisové kurty, malá posilovna a sauna. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavní program s hrami a soutěžemi (6x týdně).

Pro nejmenší hosty je určen oddělený dětský bazén a dětská herna. Za poplatek je biliár a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Příjemně a útulně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou, WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, ledničkou, telefonem, TV se satelitním příjmem, trezorem, některé balkónem nebo terasou, částečně s výhledem na moře.

Mezonetové pokoje jsou umístěné ve spodních patrech, mají podobné vybavení, ale navíc kombinovaný obývací pokoj s ložnicí (rozkládací pohovka pro 3. osobu) a otevřenou ložnici ve vyšší úrovni, balkón nebo terasu (max. 4 dospělí nebo 2 dospělí + 2 děti).

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení a lehká jídla v baru (10:00 - 12:30, 15:00 - 19:00 a 21:30 - 23:00 hodin), káva, čaj, koláče a sušenky (od 17:00 do 18:00 hodin), zmrzlina (od 10:00 do 12:30 a od 15:00 do 18.00 hodin), obědové balíčky na výlety, místní alkoholické a nealkoholické nápoje a vybrané koktejly v baru (10:00-23:00 hodin).

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Korfu a hotel Ambiente Palace s výhledem na moře
Ostrov Korfu a hotel Ambiente Palace s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Ambiente Palace s druhým bazénem
Ostrov Korfu a hotel Ambiente Palace - ubytování

Místo

Hotel Ambiente Palace 39° 34' 35.3424" N, 19° 49' 46.3008" E

Komentáře

V hotelu jsme se cítili moc dobře, personál byl velmi příjemný a slušný. Od uklízeček až po recepční. Zábava pro děti byla pestrá, pro dospělé trochu monotónnější. Šipky, vodní volejbal anebo vodní aerobik. Pláž byla velmi pěkná, ale ne dostupná pro každého. Cesta dolů na pláž byla ještě dobrá, ale zpět to bylo horší. To doporučujeme spíš hotelový autobus.
Location

Korfu na Facebooku