Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aquis Capo di Corfu, Lefkimmi

Ostrov Korfu a hotel Aquis Capo di Corfu u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Aquis Capo di Corfu se nachází v jižní části ostrova Korfu, na klidném místě v Agios Petros. Je obklopen nádhernými zahradami, centrum letoviska Lefkimi se zábavními a nákupními příležitostmi je vzdálené asi 2 km.

Hotel je umístěn hned vedle písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. V okolí můžete navštívit i některé významné památky, jako například starou pevnost, Pontikonissi anebo Achillion. Transfer z letiště města Korfu trvá asi 2 hodiny.

Zařízení

Tento velký a moderní prázdninový komplex byl v roce 2010 kompletně rekonstruován a nabízí ideální služby pro rodiny s dětmi. K ubytování nabízí celkem 170 pokojů, které jsou umístěny ve 25 dvoupatrových budovách.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí a směnárnou, klimatizace, TV místnost, restaurace, bar, připojení k internetu WLAN (za poplatek), prádelna (za poplatek), mini market, parkoviště.

V upravené zahradě jsou umístěny bazény se skluzavkami, dětský bazén, pool bar, sluneční terasa, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít tenisový kurt, plážový volejbal nebo aqua fitness. Hotel pravidelně pořádá mnoho zábavných a sportovních aktivit pro děti i dospělé, jako například večerní show nebo mini club.

Za poplatek jsou speciální masáže, stolní tenis, kulečník, půjčovna kol a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Všechny pokoje jsou kompletně zrekonstruované, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou nebo vanou a WC, vysoušeč vlasů, telefon s přímou volbou, LCD TV se satelitním příjmem, připojení na internet (zdarma), trezor (za poplatek), mini lednice, individuálně regulovaná klimatizace, terasa nebo balkón s výhledem do zahrady.

Stravování

Polopenze (snídaně a večeře) nebo all inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, přes den různé občerstvení, odpolední káva se zákuskem, místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Korfu a hotel Aquis Capo di Corfu v zahradě
Ostrov Korfu a hotel Aquis Capo di Corfu s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Aquis Capo di Corfu s klouzačkami
Ostrov Korfu a hotel Aquis Capo di Corfu s pool barem
Ostrov Korfu a hotel Aquis Capo di Corfu s restaurací
Ostrov Korfu a hotel Aquis Capo di Corfu - ubytování

Místo

Hotel Aquis Capo di Corfu, Lefkimmi 39° 24' 16.2648" N, 20° 5' 55.0644" E
Location

Korfu na Facebooku