Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aquis Pelekas Beach, Pelekas

Ostrov Korfu a hotel Aquis Pelekas Beach u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Aquis Pelekas Beach je postaven na svahu v zátoce Kontogialos, přímo u dlouhé písečné pláže Pelekas, ke které se dostanete po úzké cestě od bazénu v hotelu (cesta je uzavřená po setmění). Díky své poloze nabízí nádherný výhled na tyrkysově zbarvené moře kolem ostrova Korfu.

Místní centrum vesnice Pelekas s obchody, bary a restauracemi je asi 2 km daleko. Do hlavního města Korfu, vzdáleného cca 14 km, se dostanete kyvadlovou dopravou (za poplatek).

Zařízení

Hotel byl kompletně zrekonstruován v zimě 2008/2009 a je charakteristický svojí moderní architekturou. K ubytování nabízí 181 pokojů v jedné hlavní a v několika vedlejších budovách, které jsou terasovitě rozmístěné a schody propojené po celém areálu.

V hlavní budově je umístěná recepce, moderní lobby s barem a s panoramatickou terasou, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, středomořská á-la-carte restaurace "Olive Tree" a sushi bar "Kukutsi", mini market.

Nad pláží se nachází hlavní restaurace s terasou, sladkovodní plavecký bazén s odděleným dětským bazénem, sluneční terasa s pool barem a malý amfiteátr. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, osušky na kauci.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty je zdarma plážový volejbal, vodní aerobik, stolní tenis, fitness centrum. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavní programy, večerní živou hudbu a folklórní tanec.

Pro nejmenší hosty je k dispozici mini club (4 - 12 let) a malé dětské hřiště. Za poplatek je biliár a vodní sporty od místních provozovatelů.

Ubytování

Komfortně a moderně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací (individuální), telefonem, bezdrátovým připojení k internetu s vlastním laptopem, LCD TV se satelitním příjmem, trezorem (za poplatek), mini lednicí, terasou nebo balkónem s výhledem na krajinu nebo na moře (za příplatek).

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 2x týdně se pořádá tématický večer, 1x týdně je možno využít večeři v á-la-carte restauraci (nutná rezervace předem), jinak za příplatek. Čaj, káva, zákusky a drobné občerstvení od 16.00 do 18.00 hodin, místní nápoje, koktejly a výběr mezinárodních alkoholických a nealkoholických nápojů, stejně jako zmrzlina od 10.00 do 23.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Korfu a hotel Aquis Pelekas Beach s pláží
Ostrov Korfu a hotel Aquis Pelekas Beach s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Aquis Pelekas Beach s recepcí
Ostrov Korfu a hotel Aquis Pelekas Beach - ubytování

Místo

Hotel Aquis Pelekas Beach 39° 35' 2.4396" N, 19° 49' 18.2604" E

Komentáře

Byla to super dovolená, skvěle jsme si odpočinuli. V letních měsících jezdí zdarma autobus do Pelekasu, a odsud se asi za 1 euro dostanete autobusy veřejné dopravy do města Korfu a dalších částí ostrova. Doporučujeme zapůjčit si auto (minimální věk 25 let), ale člověk se nesmí bát strmých a úzkých ulic. Měli jsme pěkný pokoj se dvěma velkými postelemi, prostorný a krásně zařízený byl i balkón. Přestože jsme neměli rezervovaný výhled na moře, viděli jsme na moře bez jakýchkoliv problémů. Personál byl příjemný, kuchaři, uklízečky i recepční mluvili velmi dobře německy nebo anglicky.
Location

Korfu na Facebooku