Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aquis Sandy Beach Resort, Agios Georgios

Řecký hotel Aquis Sandy Beach na pláži, Korfu

Hotel Aquis Sandy Beach Resort se nachází na jedné z nejdelších pláží, mírně se svažující písečné pláži na jihu ostrova Korfu. Na oblíbený prázdninový resort přímo navazuje chráněná přírodní rezervace. Původní rybářské městečko Agios Georgios se svými typickými tavernami, kavárnami a bary je vzdáleno asi 300 metrů od komplexu. Linkovým autobusem se od hotelu do centra města dostanete v hlavní sezóně jednou denně. Jinak můžete jít rovněž pěšky podél hlavní silnice, a to asi 1,2 km. Hlavní město Korfu je vzdáleno asi 30 km.

Rozsáhlý prázdninový komplex se skládá z hlavní budovy a několika vedlejších budov, které jsou rozmístěny po celém areálu. V hlavní budově najdete vstupní halu, recepci, koutek s televizorem, WiFi přístup na internet (zdarma), bar, malý obchod, amfiteátr, klimatizovanou hlavní restauraci s terasou, restauraci se středomořskou kuchyní "Olive Tree" a sushi-bar "Kukutsi".

Součástí komplexu jsou dva sladkovodní bazény se sluneční terasou, bar u bazénu a bar na pláži. Lehátka a slunečníky jsou u bazénů hotelovým hostům k dispozici zdarma, na pláži si je můžete zapůjčit za poplatek.

V ceně ubytování je fitness, 2 tenisové kurty, hřiště na plážový volejbal, vodní pólo, aerobic, gymnastika, šipky, stolní tenis nebo petanque. Za poplatek je kulečník, vodní sporty nebo půjčovna horských kol. O zábavu se během dne i večer starají rozmanité mezinárodní animační programy. Pro děti je k dispozici miniklub od 4 do 12 let, samostatný dětský bazén a malé dětské hřiště.

Hotel má celkem 562 pokojů a řádí se do místní kategorie hotelů A. Všechny pokoje jsou velmi pohodlně zařízené a vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, klimatizací, satelitní televizí, malou lednicí, sejfem (za poplatek), balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady nebo na moře.
Apartmány jsou vybavené stejně, ale mají navíc jednu nebo dvě samostatné ložnice, oddělený obývací pokoj, satelitní LCD televizor a DVD přehrávač.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podáváné formou bufetů, 2x týdně se večer s tematickým programem. 1x týdně si v rámci all inclusive můžete vyzkoušet restauraci "Olive Tree" (nutná rezervace předem). Čaj, káva a dezerty, stejně jako různé snacky jsou podávány mezi 16. a 18. hodinou. Místní a některé mezinárodní alkoholické a nealkoh nápoje, stejně jako zmrzlinu dostanete vždy mezi 10. a 23. hodinou.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Aquis Sandy Beach Resort, Korfu
Hotel Aquis Sandy Beach - možnost ubytování

Komentáře

Prožili jsme tu nádhernou odpočinkovou dovolenou. Na jeden den jsme si zapůjčili i auto, abysme si více prohlédli ostrov. Rozhodně bych podnikl ještě jednou podobnou dovolenou před hlavní sezónou. Hotel byl naprosto super a to především v porovnání vztahu mezi cenou a nabízenými službami. My jsem mělii dovolenou na poslední chvíli. Pokoje s postranním výhledem moře se nacházejí v blízkosti pláže a můžete je dostat bez příplatku. My jsme byli na dovolené ještě před začátkem hlavní sezóny, takže bylo všechno pěkně klidné. V blízkosti komplexu se nenacházejí žádné jiné velké hotely. Poloha hotelu byla pro nás optimální, protože jsme chtěli jeden týden pouze relaxovat a vychutnat si prostředí malé rybářské vesnice a chráněné přírodní rezervace přímo u nádherné písčité pláže. Pláž je prostě nádherná. Jeden z bazénu byl během naší dovolené právě nově napouštěn a až na konci našeho týdne byl již přístupný. Což nám ale moc nevadilo, jelikož druhý bazén byl velký a pěkný. Stejně jsme ho ani nevyužili, raději jsme byli u moře. Naše oblíbené místo jsme našli na super pohodlných lehátkách v blízkosti baru u bazénu, odkud byl nádherný výhled na moře.

Korfu na Facebooku