Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Elly Beach, Liapades

Ostrov Korfu a hotel Elly Beach

3-hvězdičkový hotel Elly Beach se nachází na klidném místě ostrova Korfu, obklopený olivovníky. Je postaven na strmém svahu, který přechází v pěknou písečno - oblázkovou pláž.

Chcete-li se vydat do vesnice Liapades, čeká vás cesta dlouhá přibližně 1,5 km do kopce. Hlavní město Korfu je vzdálené asi 20 km, zastávka místního autobusu je asi 3 km daleko.

Hotel s přátelskou atmosférou nabízí k ubytování 117 pokojů v řadových bungalovech a nových anex budovách "Akti Gefira", které jsou ve vzdálenosti až 400 metrů. Dále k jeho zařízení patří recepce (bezpečnostní schránky), posezení, restaurace, bar a terasa s krásným výhledem na záliv, internetový koutek, WiFi (v ceně).

Ve venkovním prostoru jsou umístěny 3 plavecké bazény, z toho jeden se nachází u nově postavených vedlejších budov. Dále venku najdete sluneční terasu, lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.

Pokoje (pro 2-4 osoby, přistýlka nebo rozkládací pohovka pro 3. a 4. osobu, 4. osoba je možné pouze dítě) jsou umístěné centrálně nebo v budovách anex, k jejich vybavení patří koupelna a WC, vysoušeč vlasů, telefon a satelitní TV, klimatizace a lednička jsou za příplatek, balkón nebo terasa.

Pokoje v bungalovech (pro 2-4 osoby, 4. osoba je možné pouze dítě) jsou umístěné nad hlavní budovou, mají stejné vybavení, klimatizace a lednička jsou v ceně a jsou většinou s výhledem na moře.

Mezonety jsou umístěné ve vedlejších nebo anex budovách jsou komfortněji zařízené s podobným vybavením jako pokoje, v horním patře mají otevřený spací prostor, balkón nebo terasa i s možností výhledu na moře.

Rodinné pokoje jsou v bungalovech nebo anex budovách, skládají se ze 2 opticky oddělených ložnic, jinak jsou vybavené stejně jako mezonety.

Rodinné pokoje superior jsou umístěné ve vkusných, jednotlivě stojících kamenných domech v nové části nebo v bungalovech, jsou vybaveny jako mezonety, s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Korfu a hotel Elly Beach - pláž
Ostrov Korfu a hotel Elly Beach s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Elly Beach s restaurací
Ostrov Korfu a hotel Elly Beach s terasou
Ostrov Korfu a hotel Elly Beach - ubytování

Místo

Hotel Elly Beach, Liapades 39° 40' 21.7164" N, 19° 43' 55.1352" E

Komentáře

Strávili jsme tady velmi příjemnou dovolenou, hotel má opravdu fantastickou polohu. Ačkoli je hotel vhodný pro rodiny s dětmi, pěkný úsek pláže má strmý sklon, a voda je velmi rychle hluboká. Vemte si také sebou boty do vody. V místě je sice několik barů, ale jinak tady nebyl žádný hluk. Ani hotel nenabízí animace. Z pokoje jsme si užili krásný výhled na záliv a moře. K snídani nebyl moc velký výběr jídla, ale chuťově bylo dobré. K večeři byla nabídka řecké a západní kuchyně. Přímo na pláži byl snack bar, ze sportovní nabídky jen šlapadla a kajaky. Lehátka a slunečníky byly za poplatek.
Location

Korfu na Facebooku