Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kontokali Bay, Kontokali

Ostrov Korfu a hotel Kontokali Bay u moře

Poloha

5-hvězdičkový hotel Kontokali Bay se nachází na klidném místě ostrova Korfu, na malém poloostrově v zátoce Kontokali. Ke 2 malým písečným plážím hned vedle hotelu se dostanete výtahem.

Centrum bývalé rybářské vesničky Kontokali s obchody a bary je vzdálené asi 15 minut pěší chůzí. Hlavní město Korfu je vzdálené asi 6 km, kam se dostanete 1 x denně hotelovým autobusem zdarma. Zastávka místní autobusové dopravy je asi 500 m daleko.

Zařízení

V sezóně 2006/2007 kompletně zrekonstruovaný komfortní hotelový komplex nabízí k ubytování cca 260 pokojů, které jsou umístěné v terasovité hlavní budově s výtahy a v řadových bungalovech v krásné zahradě.

K zařízení hlavní budovy patří vstupní hala s recepcí, TV místnost, konferenční centrum, internetové připojení (za poplatek), hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, bar, obchod se suvenýry, kadeřnictví.
V blízkosti pláže se nachází taverna s barem, stejně jako à-la-carte plážová restaurace.

V udržované zahradě najdete plavecký bazén s mořskou vodou, sluneční terasu, dětský bazén a dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

V ceně ubytování je tenisový kurt (osvětlení za poplatek), stolní tenis a posilovna. Hotel pravidelně pořádá denní (např. aqua aerobik, boccia, plážový volejbal) a večerní zábavní program (folklórní večery, živá hudba). Za poplatek je biliár, masáže, půjčovna horských kol, vodní sporty na pláži.

Hosté mohou také využít nově postavené wellness centrum o rozloze 1450 m² (vstup od 16 let), kde najdete bazén s mořskou vodou, jacuzzi, sauny, parní lázeň, hamám. Zpoplatněné jsou wellness a kosmetické procedury a masáže.

Ubytování

Pokoje v hlavní budově nebo v jednom z bungalovů jsou příjemně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou / WC, vysoušeč vlasů, pantofle, župan, klimatizace / topení (centrálně řízené), telefon, TV se satelitním příjmem, bezdrátové připojení na internet, trezor a minibar, balkón nebo terasa s výhledem do zahrady, na zátoku nebo na moře.

Rodinné pokoje (pro 2-4 osoby) jsou v hlavní budově, základní vybavení mají stejné jako pokoje, navíc 2 rozkládací pohovky v opticky odděleném prostoru.

Junior suity jsou také v hlavní budově, navíc mají sedací kout a psací stůl, balkón s výhledem na moře. Na výběr jsou také junior suity v bungalovech, které mají soukromý bazén a výhled na moře.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, za příplatek jsou možné večeře v á-la-carte restauraci výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Korfu a hotel Kontokali Bay - ubytování
Ostrov Korfu a hotel Kontokali Bay s pláží

Místo

Hotel Kontokali Bay 39° 38' 56.7456" N, 19° 51' 44.8776" E
Location

Korfu na Facebooku