Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Livadi Nafsika, Dassia

Ostrov Korfu a hotel Livadi Nafsika

Poloha

3-hvězdičkový hotel Livadi Nafsika je umístěn v jedné z vedlejších ulic rušného letoviska Dassia, na řeckém ostrově Korfu. Pláž tvořená jemnými oblázky je vzdálená jen cca 300 metrů od hotelu.

V blízkosti hotelu najdete velké množství obchodů a taveren, kam se dostanete pěšky během několika minut. Hlavní město Korfu je asi 12 km daleko, autobusovou zastávku s pravidelným spojením najdete nedaleko.

Zařízení

Tento oblíbený rodinný hotel s mnoha pravidelnými hosty nabízí k ubytování celkem 102 pokojů na 4 patrech. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezor za poplatek), připojení k internetu WLAN ve vstupní hale (zdarma), internetový koutek (za příplatek), výtah, restaurace, bar a společenská místnost s TV koutkem.

Ve venkovních prostorách je hostům k dispozici sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou, oddělený dětský bazén a dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Ubytovaní hosté mohou také využívat zařízení sesterského hotelu Elea Beach, který je vzdálený asi 900 metrů (kromě lehátek, slunečníků a restaurace).

Sport a zábava

V ceně ubytování je tenisový kurt a stolní tenis. Za poplatek vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje (cca 21 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, malou ledničkou (za příplatek), balkónem nebo terasou.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu s teplými a studenými pokrmy, včetně domácího vína, pomerančového džusu a vody, občerstvení a zmrzlina od 10:30 do 18:00 hodin. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, káva a čaj v barech od 10:30 do 23:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Korfu a hotel Livadi Nafsika s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Livadi Nafsika - ubytování

Místo

Hotel Livadi Nafsika, Dassia 39° 40' 39.3312" N, 19° 50' 14.6148" E
Location

Korfu na Facebooku