Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mareblue Aeolos Beach, Perama

Korfu a hotel Mareblue Aeolos Beach u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Mareblue Aeolos Beach je umístěn v malé vesničce Perama. Najdete ho nad pobřežní silnicí, na klidném místě řeckého ostrova Korfu.

Na mírně se svažující oblázkovou pláž, vzdálenou cca 150 metrů, se dostanete podjezdem. Rybářská vesnička Benitses s malými bary a tavernami se nachází asi 3 km daleko, hlavní město Korfu asi 10 km. Transfer z letiště trvá 40 minut.

Zařízení

Zajímavý hotelový komplex v typickém místním stylu nabízí k ubytování celkem 333 obytných jednotek, které jsou rozmístěné .do hlavní budovy a několika vedlejších budov.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, TV místnost, internetový koutek a připojení k internetu WLAN (za poplatek), hlavní restaurace, italská restaurace "Pasteria", obchod se suvenýry.

V udržované zahradě jsou umístěné 2 sladkovodní bazény se sluneční terasou a posezením. Slunečníky a lehátka jsou k zapůjčení u bazénu i na pláži zdarma, osušky na kauci.

Sport a zábava

V ceně ubytování je tenisový kurt, posilovna, basketbal a plážový volejbal, stolní tenis, lukostřelba a boccia. Hotel pravidelně pořádá denní i večerní animační programy.

Pro nejmenší hosty je k dispozici oddělený dětský bazén a dětské hřiště, dětské animace, mini club (od 4 let).

Za poplatek je sauna, masáže, kulečník, půjčovna, kol, vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Pokoje v hlavní budově jsou stylově zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou / WC, vysoušeč vlasů, klimatizace, trezor (za poplatek), satelitní TV, rádio, telefon, lednička, přístroj na přípravu kávy a čaje, balkón nebo terasa s výhledem na moře.

Pokoje v bungalovech mají podobné vybavení, ale navíc kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, výhled do zahrady nebo na moře. Pokoje Superior v bungalovech jsou prostornější a mají výhled na moře.

Rodinné pokoje mají oddělenou ložnici a výhled na moře.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení v pool baru od 11:30 do 16:00 hodin, zmrzlina pro děti od 11:30 do 17:30 hodin, odpolední káva / čaj a dezerty od 16:00 do 17:00 hodin, nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje od 10:30 do 23:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Korfu a hotel Mareblue Aeolos Beach
Korfu a hotel Mareblue Aeolos Beach s bazénem
Korfu a hotel Mareblue Aeolos Beach s pláží
Korfu a hotel Mareblue Aeolos Beach - ubytování

Místo

Hotel Mareblue Aeolos Beach, Perama 39° 34' 2.7948" N, 19° 54' 28.638" E
Location

Korfu na Facebooku