Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Nautilus, Barbati

Ostrov Korfu a hotel Nautilus

Poloha

3-hvězdičkový hotel Nautilus se nachází nad zátokou v letovisku Barbati na řeckém ostrově Korfu. Má vlastní dřevěné plato k opalování a s přístupem po žebříku do moře. K oblázkové pláži Barbati je to od hotelu asi 800 metrů.

Na pláž jezdí 2x denně hotelová kyvadlová doprava (zdarma). Vesnička Ipsos s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálená přibližně 2 kilometry, letiště u hlavního města Kerkyra 15 kilometrů.

Zařízení

V pěkné poloze umístěný hotel nabízí pro své hosty 100 pokojů ve 3 patrech hlavní a vedlejších budov, vstupní halu s recepcí (internetové připojení WLAN zdarma), společenskou místnost s TV se satelitním příjmem, restauraci s terasou a bar.

Ve venkovních prostorách najdete sladkovodní plavecký bazén a integrovaný dětský bazén, u něj sluneční terasu s lehátky a slunečníky k zapůjčení zdarma, pool / snack bar, dětské hřiště.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty se službami all inclusive je v ceně basketbal, stolní tenis, rybaření a kánoe. Za poplatek jsou ostatní vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje jsou příjemně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou / WC, vysoušeč vlasů, klimatizace (za poplatek), satelitní TV, malá lednička, trezor (za poplatek), balkón nebo terasa částečně s výhledem na moře.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední občerstvení a zmrzlina pro děti, káva / čaj a pečivo v 16 - 17 hodin, různé místní alkoholické a nealkoholické nápoje v baru od 10 do 23 hodin.

(údaje jsou z roku 2014)

Ostrov Korfu a hotel Nautilus s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Nautilus s terasou
Ostrov Korfu a hotel Nautilus s restaurací
Ostrov Korfu a hotel Nautilus - ubytování

Místo

Hotel Nautilus, Barbati na Korfu 39° 42' 40.7268" N, 19° 51' 43.794" E
Location

Korfu na Facebooku