Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Park Corfu, Gouvia

Ostrov Korfu a hotel Park Corfu

3-hvězdičkový hotel Park Corfu se nachází asi 8 km severně od hlavního města Korfu. Najdete ho v klidné lokalitě, asi 500 metrů od úzké, písečno - oblázkové pláže.

Centrum letoviska Gouvia s restauracemi, bary, nákupními a zábavními možnosti je vzdálené asi 300 metrů. Autobusová zastávka je nedaleko, do hlavního města funguje dobré autobusové spojení. Letiště je asi 7 km daleko.

Hotel nabízí k ubytování 195 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezory k pronajmutí), televizní koutek, internetový koutek (za poplatek), výtah, bar, klimatizovaná restaurace s nekuřáckým prostorem, mini market a klenotnictví.

V rozlehlé udržované zahradě je umístěn plavecký sladkovodní bazén, samostatný dětský bazén, dětské hřiště, sluneční terasa a pool bar. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je stolní tenis, hotel také několikrát v týdnu pořádá večerní zábavu, například řecký večer nebo živou hudbu.

Za poplatek je biliár, vodní sporty na pláži od místních provozovatelů (v závislosti na sezóně).

Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, klimatizací, vysoušečem vlasů, kobercem, telefonem, mini barem (za poplatek), kabelovou TV, rádiem a balkónem.

Pokoje typu Superior jsou nově zrekonstruované, mají podobné vybavení jako standardní pokoje, ale jsou o něco luxusnější a mají koupelnu s vanou.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Korfu a hotel Park Corfu s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Park Corfu s restaurací
Ostrov Korfu a hotel Park Corfu s pláží
Ostrov Korfu a hotel Park Corfu - ubytování

Místo

Hotel Park Corfu, Gouvia 39° 39' 6.588" N, 19° 50' 42.954" E

Komentáře

S dovolenou v hotelu jsme byli moc spokojeni, v Gouvii jsme byli již pošesté a stala se tak naším druhým domovem. Přímo v tomhle hotelu jsme byli podruhé a rádi sem pojedeme znovu. Hotel je na klidném místě, během několika minut se dostanete na místo, kde je spousta kaváren, taveren, restaurací a obchodů. Jako výchozí bod pro výlety (ať už na severu nebo jihu) je Gouvia opravdu ideální. U švédských stolů ráno i večer byl dobrý výběr jídel, každý jsme si tady našli něco dobrého. Pláž i moře byly čisté, super koupání.
Location

Korfu na Facebooku