Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Philoxenia, Ermones

Ostrov Korfu a hotel Philoxenia

Poloha

3-hvězdičkový hotel Philoxenia je umístěn nad krásnou zátokou Ermones na ostrově Korfu. Najdete ho asi 120 metrů od písčito-oblázkové pláže a 1,5 km od centra původní, malebné vesničky Vatos.

K nedalekému golfovému hřišti je to cca 1 km. Hlavní město Kerkyra je vzdálené 15 km, autobusová zastávka se spojením do okolí je umístěna nedaleko hotelu a také v obci Vatos.

Zařízení

Rodinný hotel nabízí k ubytování 49 pokojů, které jsou rozmístěné ve 2 budovách. Dále k jeho zařízení patří recepce, bar, TV koutek a restaurace.

V udržovaných venkovních prostorách je umístěn sladkovodní plavecký bazén s odděleným dětským bazénem, sluneční terasa a snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V hlavní sezóně si můžete na pláži vyzkoušet vodní sporty, navštívit školu potápění anebo využít půjčovnu kol (vše za poplatek od místních provozovatelů). Pestrou večerní zábavu najdete v okolních tavernách.

Ubytování

Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, telefonem, TV se satelitním příjmem, trezorem, ledničkou a klimatizací (oboje za poplatek), balkónem nebo terasou s výhledem na moře.

Stravování

Polopenze - kontinentální snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Korfu a hotel Philoxenia s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Philoxenia se zahradou
Ostrov Korfu a hotel Philoxenia s terasou
Ostrov Korfu a hotel Philoxenia s restaurací
Ostrov Korfu a hotel Philoxenia - ubytování

Místo

Hotel Philoxenia, Ermones 39° 36' 33.6816" N, 19° 46' 47.9388" E
Location

Korfu na Facebooku