Jste zde

Domů » Severní pobřeží

Kempy na ostrově, 2. část

Korfu - pláž Acharavi

Kromě obvyklých míst pro karavany, obytné automobily a stany nabízí moderní kemp i stany a chatky k pronájmu. Pronajímané stany jsou již vybavené vším tábornickým vybavením jako jsou postele, židle, lednice, nádobí a elektrické připojení. Bungalovy mají také záchod, sprchu, klimatizaci, ložní prádlo a ručníky.

Služby:

- recepce
- bazén se samostatným dětským bazénkem, velké dětské hřiště
- restaurace a bar, supermarket
- přístup k internetu, satelitní televize
- sprchy a umývárny
- pračky a zařízení pro vaření, ledničky k pronajmutí

Na nedaleké pláži si můžete pronajmout lodě a surfy. Kromě toho si můžete zamluvit na místě windsurfing, vodní lyžování anebo paragliding. Velmi blízko komplexu je také autobusová zastávka, bankomat, čerpací stanice, několik nočních klubů, obchodů a lékárna.

Karoussades International

Na severu ostrova Korfu se nachází Karoussades Camping International - je umístěn v krásné lokalitě, asi 10 minut od vesnice Karoussades. Zejména mezi mladými lidmi a turisty je toto místo velmi populární.

Stejně jako mnoho ostatních kempů na Jónských ostrovech tak také tento kemp se nachází v rozlehlém olivovém háji, který nabízí stinné plochy. K nejkrásnějším plážím na ostrově je snadný přístup, například na Kassiopi, Astrakeri, Acharavi anebo na slavnou pláž Canal d'Amour.

Jako zvláštní službu nabízí provozovatel kempu zdarma shuttle bus na pláž. Další autobus jezdí denně bezplatně tam a zpět do přístavu. Také v sociální oblasti nabízí návštěvníkům kemp Karoussades několik služeb, například zdarma sprchy po celý den, stejně jako teplou vodu, toalety v dostatečném počtu, ale i zapůjčení povlečení a ručníků.

Služby:

- recepce (s přístupem na internet, telefon a trezor)
- mini market
- restaurace, bar, taneční klub s programem "Special Night"
- pronájem stanů a chatek
- možnost rezervace v půjčovně aut, pronájem vodních skútrů, horských kol a koní

Kemp je otevřen přibližně od 15. května do 15. října. Domácí zvířata jsou povolena.

San George

Na severozápadě ostrova Korfu je malá vesnice San George, který kromě zajímavé architekturu nabízí i malý, ale příjemný kemp. Areál se nachází přímo v zátoce San George, která je dlouhá přes tři kilometry, její pláž je pokryta hrubozrnným pískem a patří mezi nejkrásnější místa na ostrově.

Stejně jako téměř všechny kempy na Korfu i kemp San George se nachází v blízkosti starých olivových hájů. Vzdálenost od pláže je asi 400 metrů. Ti, kteří hledají klid a pohodu, jsou na správném místě. Kemp je určen pro rodiny, osamělé cestovatele i mladé turisty.

Rodinný podnik byl založen na počátku 80. let minulého století a má sociální zařízení v dostatečném množství, která jsou obecně velmi čisté. Pro přípravu pokrmů je návštěvníkům k dispozici plně vybavená kuchyně. Komu se ale během dovolené nechce vařit, může na Arialu navštívit malou, ale velmi dobrou restauraci.

Místo

Camping Karoussades International, Korfu 39° 46' 59.5668" N, 19° 44' 21.6312" E
Location

Korfu na Facebooku