Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Akis, Agios Georgios Pagon

Ostrov Korfu a apartmány Akis

Apartmánové zařízení Akis je umístěné v centrální poloze Agios Georgios Pagonu. Na jedné straně je vzdálené asi jen 100 metrů od mírně se svažující, písčité pláže. Na straně druhé možnosti k nakupování, taverny a útulné bary dosáhnete jen za několik minut pěší chůze. Během hlavní sezóny se jednou denně dostanete linkovým autobusem do hlavního města ostrova Korfu - Kerkyra, které je vzdálené asi 40 km od hotelu.

Tento prázdninový areál disponuje 16 obytnými jednotkami, které se nacházejí ve dvou budovách. V sousedním hotelu Belle Helene Beach, který je vzdálen jen asi 100 m, můžete využít bazén se sladkou vodou a s integrovaným dětským bazénem. Tam jsou také zdarma k zapůjčení lehátka a slunečníky, na pláži si je pak můžete vypůjčit za poplatek.

Co se sportovního vyžití týče, na pláži si za poplatek můžete vyzkoušet nejrůznější vodní sporty, které jsou nabízeny místními provozovateli. Denní i večerní zábavu naleznete v blízkosti se nacházejících plážových tavernách a barech zátoky San George.

Ubytování se nabízí ve studiích nebo apartmánech. Všechna studia jsou pohodlně zařízena a jsou vybavená kombinovanou ložní a obývací částí, kuchyňským koutem s lednicí, klimatizací, koupelnou se sprchovým koutem, WC a balkónem nebo terasou. Podlahy jsou pokryty dlaždičkami.
Apartmány mají navíc samostatnou ložnicí, jinak ale disponují stejným vybavením jako studia.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze - snídaně je podávána formou bohatého kontinentálního bufetu, večeře probíhá výběrem z menu se salátovým bufetem. Všechna jídla jsou podávána v hotelu Belle Helene Beach, který je vzdálen asi jen 100 m.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Korfu a apartmány Akis - ubytování
Ostrov Korfu a apartmány Akis - pláž

Místo

Apartmány Akis 39° 43' 16.6332" N, 19° 40' 33.024" E

Komentáře

Prožili jsme tu velmi pěknou dovolenou. Ubytování bylo velmi útulné a pěkné. Hotel mohu dále jen doporučit. V tomto případě se nejedná přímo o hotelový komplex, jde o jednotlivé pokoje s možností vlastního stravování, s malou kuchyňkou. Vše bylo velmi klidné, čisté a prostě báječné. Co se stravování týče, to nemohu posoudit, jelikož jsme si vařili sami.
Location

Korfu na Facebooku