Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Flora Beach, Agios Georgios Pagon

Pohled na apartmány Flora Beach, ostrov Korfu

Apartmánový dům Flora Beach se nachází na malé vyvýšenině, odkud se vám naskytne nádherný panoramatický výhled na zátoku. Je vzdálen asi 50 m od písčité pláže, která je částečně přístupná po schodech. Nákupní a zábavní možnosti v Agios Georgios Pagonu naleznete v bezprostřední blízkosti hotelu.

Tento oblíbený prázdninový dům disponuje deseti obytnými jednotkami, které jsou rozmístěny na třech podlažích. Hotel je postaven terasovitým způsobem ve svahu a patří k němu i velmi pěkná zahrada.
Za poplatek si na pláži můžete vyzkoušet nejrůznější vodní sporty, které jsou nabízeny místními provozovateli.

Studia jsou vybavená kombinovanou ložní a obývací částí, kuchyňským koutkem, koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, WC a balkón s nádherným výhledem na moře a na zátoku San George.
V nabídce jsou také apartmány, které jsou o něco prostornější než studia. Mají navíc samostatnou ložnici a také terasu.

Probíhá zde pravidelný úklid a údržba pokojů. Výměna ložního prádla a ručníků je zahrnuta v ceně ubytování.
Stravování: Vlastní.

(údaje jsou z roku 2011)

Pohled na moře od apartmánů Flora Beach, ostrov Korfu
Ostrov Korfu s pláží

Komentáře

My jsme byli s ubytováním velmi spokojeni a prožili jsme tady nádhernou dovolenou. Jako velký pomocník se osvědčila ochrana proti komárům, hlavně večer během posezení na terase. Apartmán odpovídal zcela naším představám, moc se nám líbila poloha hotelu. Ten je nejen v blízkosti moře, ale také místního městečka. To je sice klidnější, ale najdete zde všechny příležitosti pro aktivní dovolenou a večerní zábavu. Z terasy pokoje byl super výhled. U hotelu je krásná a udržovaná zahrada. Za pět minut chůze z mírného svahu se dostanete na pláž. Vybavení kuchyně bylo poněkud sparťanské a mohl by být přidán další kuchyňský sortiment jako například další skříň s pracovní plochou. Překvapeni jsme byli čerstvými květinami, které vždy po úklidu pokoje přinesl personál. Hotel není nijakým způsobem odříznuty svojí polohou od okolního světa, ale dává prostor spíše k odpočinku a relaxaci. Je také skvělým výchozím bodem pro různé výlety po ostrově. K tomu bych ale doporučil si půjčit auto nebo skútr. Možnosti vodních sportů byly na pláži dostačující, v hotelu není žádný bazén. Ten ale člověk nepotřebuje, pokud tráví svou dovolenou u moře.

Korfu na Facebooku