Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Fondas, Agios Georgios Pagon

Ostrov Korfu a apartmány Fondas

Apartmánový dům Fondas se nacházejí ve velmi klidné poloze, ve vesničce Agios Georgios Pagon. Tento prázdninový resort je vzdálen jen asi 250 metrů od písčité pláže, taverny se nacházejí v jeho nejbližším okolí. V jeho blízkosti se nachází zastávka linkového autobusu, který jezdí do hlavního města ostrova Korfu, Kerkyra. To leží ve vzdálenosti asi 35 km.

Apartmánový komplex nabízí k ubytování 9 obytných jednotek. Hosté mohou zdarma využívat plavecký bazén se sladkou vodou u sousedního hotelu Belle Helene Beach. Tento hotel se nachází jen asi 200 m od apartmánů. Lehátka jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, slunečníky pak za poplatek. Na pláži jsou lehátka i slunečníky za poplatek.
Co se sportovního vyžití týče, na pláži si za poplatek můžete vyzkoušet nejrůznější vodní sporty, které jsou nabízeny od místních provozovatelů.

Apartmány jsou zařízené v typickém místním stylu, k jejich vybavení patří samostatná kuchyňka, dvě ložnice, koupelna se sprchovým koutem, WC, balkón nebo terasa.
Pravidelný úklid a výměna ložního prádla a ručníků jsou zahrnuty v ceně apartmánu.

Stravování: Vlastní nebo je možnost doobjednání snídaně či polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány v sousední taverně Dora - snídaně probíhá formou bohatého kontinentálního bufetu, večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Korfu a apartmány Fondas - pláž
Ostrov Korfu a apartmány Fondas - ubytování

Místo

Apartmány Fondas 39° 43' 22.0908" N, 19° 40' 33.6612" E

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni. Chtěli jsme hlavně relaxovat a odpočinout si, což se nám povedlo. Cesta na pláž trvá jen asi 3 až 4 minuty pěší chůzí. Jediné, co nás velmi rušilo, byly komáři. Ty ale už člověk jako zkušený turista vždy nějak zvládne. V pokojích by ale mohly viset sítě proti komárům přes postele. Jinak byly pokoje v naprostém pořádku. Poloha je velmi klidná, což je hlavně v noci důležití, aby se člověk dobře vyspal. My jsme si vařili sami, takže nemohu posoudit, jaké je stravování. Ze sportovních aktivit jsme také nic nevyužili, ale myslím si, že nabídka je tu velmi dobrá. Pláž se nachází ve velmi pěkné zátoce, kde má člověk svůj klid. Voda je čirá a tyrkysově modrá, dobrá k potápění. Myslím si, že bazén tu také není potřeba, pokud má člověk v blízkosti moře.
Location

Korfu na Facebooku