Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Achilles Beach, Benitses

Hotel Achilles Beach na ostrově Korfu

Hotel Achilles Beach se nachází ve skalnaté zátoce, přímo u oblázkové pláže. Jsou zde terasy určené ke koupání, ke kterým se dostanete po schodech. Areál hotelu je obklopen zelení a azurově modrým Jónským mořem. Do rušného města Benitses s mnoha nákupními a zábavními možnostmi jsou to asi 2 km, do hlavního města Kerkyra asi 16 km. Autobusová zastávka je situována přímo před hotelem, u pobřežní silnice.

Komfortně zařízený hotel má celkem 80 pokojů, k jeho zařízení dále patří vstupní hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), výtah, pobytová místnost se satelitní TV, restaurace, bar a vyhlídková terasa. V zahradě naleznete sladkovodní bazén se sluneční terasou a barem. Lehátka a slunečníky jsou hotelovým hostům k dispozici zdarma nejen u bazénu, ale i na pláži.
V ceně ubytování je stolní tenis. Za poplatek jsou na pláži nejrůznější vodní sporty, které jsou poskytovány místními provozovateli.

Dvoulůžkové pokoje jsou jednoduše a účelně zařízené, vybavené koupelnou s WC, telefonem, satelitní televizí, hudebním přehrávačem, klimatizací (za poplatek), balkónem. Za příplatek si můžete objednat pokoj s výhledem na moře.

Stravováni: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, přes den různé malé snacky, odpolední káva, čaj a koláče, zmrzlina pro děti. Místní alkoholické a nealko nápoje dostanete od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)
Až na situaci na pláži bylo vše v pořádku. Hotel byl skvělý, ale je nevhodný pro osoby s postižením pohybového ústrojí, jelikož je postaven příkře na svahu. Jinak je ale velmi pěkně zařízen a udržován. To samé platí i pro prostory kolem bazénu, odkud je krásný výhled na moře. Pokoje jsou sice malé, ale pokud zde člověk jen spí, pak je vše v pořádku. Nádherný výhled na moře potom vynahradí všechno. Personál, jedno, zda se jedná o personál na recepci, v restauraci nebo na úklid, byl velmi ochotný a laskavý. Jídlo (snídaně i večeře) bylo velmi chutné.
Bazén má velmi pěknou polohu, je z něj krásný výhled na moře. Štěrková pláž je vzdálena asi jen 200 m, pěkná pláž se nachází asi 10 minut jízdy od hotelu autem nebo shuttle busem.

Hotel Achilles Beach s bazénem na Korfu

Místo

Hotel Achilles Beach 39° 31' 25.8672" N, 19° 55' 21.558" E
Location

Korfu na Facebooku