Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Almyros Natura, Acharavi

Hotel Almyros Natura, ostrov Korfu

Hotel Almyros Natura se řadí se do místní kategorie hotelů s označením A. Od dlouhé a mírně se svažující písčito-oblázkové pláže je oddělen pouze příjezdovou cestou. Oblíbené prázdninové městečko Acharavi je odsud vzdálené asi 2,5 km. Zde potom najdete mnoho nákupních příležitostí a možností zábavy.

Hotelový areál byl vystavěn ve stylu místních vesnic, patří k němu hlavní budova a několik 2-patrových vedlejších budov, které jsou zařízené ve vilovém stylu. V hlavní budově je velká vstupní hala s recepcí, počítač s internetem, bar s možností k posezení, malý obchod, restaurace s venkovní terasou a panoramatickým výhledem na moře.

V rozsáhlém, udržovaném zahradním areálu se nachází bazén se sladkou vodou a travnatým prostorem ke slunění, bar u bazénu a snackbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na pláži si je můžete půjčit za poplatek.

V ceně ubytování je stolní tenis, tenis, volejbal nebo fitness. O zábavu se starají mezinárodní animační programy, které se konají během dne i večer a zahrnují sportovní aktivity, hry, různé show, folklór nebo živou hudbu.
Hotel disponuje samostatným dětským bazénem, dětským hřištěm a klubem pro nejmenší, který je určen dětem od 5 do 12 let a nabízí hlídání dětí.

Všechny pokoje jsou vkusně zařízené a vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, klimatizací, telefonem, satelitní televizí, lednicí, sejfem (za poplatek), balkónem nebo terasou.
Rodinné pokoje jsou stejně vybavené, ale prostornější a v mezonetovém stylu, kdy se v horním patře nachází ložnice.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatých švédských stolů. Malé snacky a zmrzlina jsou k dispozici mezi 10.30 a 12.30 a od 16 do 18 hodin, odpoledne mezi 16. a 17. hodinou dostanete kávu a čaj s koláčem. Od 10 do 23 hodin jsou na barech podávány různé místní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Almyros Natura s bazénem, ostrov Korfu
Hotel Almyros Natura s pláží, ostrov Korfu
Hotel Almyros Natura, ostrov Korfu - ubytování

Korfu na Facebooku