Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Almyros Villas Resort, Acharavi

Korfu a hotel Almyros Villas Resort

Hotel Almyros Villas Resort má klidnou polohu, od dlouhé a mírně se svažující písečno-oblázkové pláže je vzdálen jen asi 150 m. Centrum městečka Acharavi s mnoha nákupními a zábavními možnostmi se nachází asi 1 km od hotelu. Hlavní město Korfu je vzdáleno asi 40 km, a dostanete se do něj pravidelným linkovým autobusovým spojením.

Hotelový areál s vilami a apartmány je uspořádán ve stylu vesnice, a je ideální pro odpočinkovou dovolenou. K jeho zařízení patří 20 obytných jednotek, vstupní hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), á-la-carte restaurace, vinárna.

V zahradě se nachází pěkný bazén, který je obklopen dřevěnou terasou a travnatým prostorem k ležení a slunění, poolbar. Lehátka, podložky a slunečníky u bazénu jsou zdarma, na pláži za poplatek.
Zdarma je k dispozici stolní tenis, hřiště a bazén pro děti.

Studia (max. 2 dospělí + 1 dítě) o rozloze cca 28 m2 jsou kategorie ***+. K jejich vybavení patří obývací pokoj kombinovaný s ložnicí, kuchyňský koutek, koupelna s WC, telefon, satelitní TV, balkón nebo terasa.
Apartmány (2 - 3 osoby) o rozloze cca 38 m2 jsou kategorie ***+. Mají stejné vybavení jako studia, ale navíc oddělenou ložnici v horním patře s balkónem a výhledem na moře.
Apartmány (3 - 4 osoby) o rozloze cca 48 m2 jsou kategorie ***+, mají 2 oddělené ložnice a jen částečný výhled na moře.
Mezonety (max. 4 dospělí + 2 děti) o rozloze cca 75 m2 ve 2 patrech jsou kategorie ****+, mají 2 oddělené ložnice, kuchyňský kout, sprchu, navíc fén, oddělené WC, terasu, klimatizaci, telefon a trezor, velkou pergolu v horním patře.
Junior suity o rozloze cca 48 m2 ve 2 patrech jsou kategorie ****+. Mají oddělenou ložnici, fén, klimatizaci, telefon, staelitní TV, trezor, balkón nebo terasu s výhledem na moře nebo bazén.

Ve všech jmenovaných obytných jednotkách probíhá úklid šestkrát v týdnu, kromě kuchyňské části. Výměna ručníků je prováděna třikrát do týdne a výměna ložního prádla potom jednou v týdnu.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně je podávána formou bufetu, večeře jsou se salátovým bufetem výběrem z menu. 1x týdně se koná barbecue večer.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Almyros Villas Resort - ubytování
Korfu a hotel Almyros Villas Resort s bazénem

Místo

Hotel Almyros Villas Resort 39° 48' 1.3032" N, 19° 49' 41.4048" E
Location

Korfu na Facebooku