Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aquis Sandy Beach, Agios Georgios

Hotel Aquis Sandy Beach s bazénem na ostrově Korfu

Hotel Aquis Sandy Beach se nachází na jihu ostrova Korfu, přímo u nejdelší a mírně se svažující pláže. Původní rybářské městečko Agios Georgios s typickými tavernami, kavárnami a bary je vzdálené jen několik minut pěší chůze (cca 200 metrů). Do hlavního města Kerkyra je to přibližně 30 km, linkový autobus v hlavní sezóně odjíždí od hotelu 1x denně.

Plně klimatizovaný, rozsáhlý hotelový klubový resort vyšší střední třídy zahrnuje několik dvoupatrových obytných budov s 562 pokoji a je obklopen velmi pěknou a udržovanou zahradou. K jeho zařízení dále patří vstupní hala s recepcí a útulným barem k posezení, televizní místnost, wifi internetové připojení (zdarma, za poplatek se půjčují laptopy), malý obchod, hlavní restaurace s terasou, středomořská restaurace á-la-carte, sushi bar Kukutsi.

V zahradě se nachází plavecký bazén se sladkou vodou, sluneční terasa, dětský bazén, malý vodní park se 4 skluzavkami, poolbar, beachbar. Lehátka a slunečníky jsou k zapůjčení u bazénu zdarma, na pláži za poplatek. Odpočinek najdete také na terase s pohodlnými sedačkami v blízkosti baru u bazénu, který je částečně zastřešen a odkud se nabízí výhled na jeviště, kde se často konají večerní představení.

V ceně ubytování jsou tenisové kurty, stolní tenis, posilovna, plážový volejbal, sportovní programy a cvičení, šipky, petanque a další společenské hry. Hotel pořádá pravidelné animační a zábavní programy přes den i večer, pro malé i velké hosty. Pro nejmenší je připraven dětský klub, na programu jsou zábavní aktivity a hry, kino pro děti, napínavé zážitky, sportovní soutěže a další jiné akce.
Za poplatek si můžete zahrát kulečník, na pláži si vyzkoušet různé vodní sporty jako např. parasailing, jízdu na vodních lyžích nebo na banánu.

Všechny pokoje jsou velmi prostorné a vkusně zařízené. K jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, fén, klimatizace, minilednička, telefon, LCD televize, DVD přehrávač, WLAN internetové připojení (zdarma), trezor (za poplatek), balkón nebo terasa s výhledem do zahrady nebo s postranním výhledem na moře.
Apartmány mají podobné vybavení, navíc mají oddělenou ložnici s LCD televizí, jsou s výhledem do zahrady.
Prostornější apartmány mají 2 samostatné ložnice a obývací pokoj, jsou také směrem do zahrady.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu s teplými a studenými pokrmy, přes den různé snacky, zmrzlina od 10 do 23 hodin, odpolední káva, čaj a koláče, 2x týdně se konají tematické večeře, 1x týdně můžete po předchozí rezervaci v restauraci á-al-carte, místní a některé mezinárodní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Aquis Sandy Beach s pláží na ostrově Korfu
Hotel Aquis Sandy Beach na Korfu - ubytování

Místo

Hotel Aquis Sandy Beach 39° 25' 50.1816" N, 19° 56' 29.4864" E
Location

Korfu na Facebooku