Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Belle Helene Beach, Agios Georgios Pagi

Ostrov Korfu s hotelem Belle Helene Beach

Hotel Belle Helene Beach je položen v malebné zátoce San George a od písčité pláže ho dělí jen malá pobřežní silnice. V blízkosti hotelu naleznete mnoho možností k nákupu a k pobavení v městečku Agios Georgios Pagi. Hlavní město ostrova Korfu, Kerkyra, je vzdálené asi 40 km.

Hotel nabízí k ubytování 54 pokoji, které jsou umístěné na třech podlažích. Ve společných prostorách se nachází recepce, kde si můžete pronajmout i sejf, výtah, bar, klimatizovaná nekuřácká restaurace, obchod se suvenýry a televizní místnost.
Ve venkovním areálu najdete bazén se sladkou vodou, integrovaný dětský bazének a poolbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži pak za poplatek.

Hotel v hlavní sezóně příležitostně pořádá řecké večery. Na pláži, která je dlouhá asi 3 km, jsou místními provozovateli nabízeny různé vodní sporty. Vyzkoušet si můžete například surfování, jízdu na vodních lyžích, šlapadla nebo potápění (vše je za poplatek). Bowlingové centrum je vzdálené asi jen 50 m.

Pokoje jsou vybavené sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí a balkónem s postranním výhledem na moře. Klimatizaci a minibar je možno si zarezervovat za poplatek.
Stravování: Polopenze - kontinentální snídaně v podobě bufetu a večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Korfu s hotelem Belle Helene Beach - pláž
Ostrov Korfu s hotelem Belle Helene Beach - bazén
Ostrov Korfu s hotelem Belle Helene Beach - ubytování

Místo

Hotel Belle Helene Beach 39° 43' 13.3572" N, 19° 40' 36.1236" E
Location

Korfu na Facebooku