Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Blue Bay Escape Resort, Agios Spyridon

Ostrov Korfu a hotel Blue Bay Escape Resort

Poloha

4-hvězdičkový hotel Blue Bay Escape Resort je umístěn kousek nad mořem na řeckém ostrově Korfu, od písečné pláže, která je vzdálená cca 50 metrů, je oddělen pouze málo frekventovanou pobřežní silnicí (slepá ulice).

Hotel má klidné okolní prostředí, leží na okraji krásné přírodní rezervace s jezerem. Taverny a obchody jsou v nejbližším okolí, do centra Acharavi je to asi 5 km, kam se dostanete hotelovou kyvadlovou dopravou (za poplatek).

Zařízení

Rozlehlý hotelový areál je rozdělen na hlavní budovu a 1- až 2- podlažní vedlejší budovy, k ubytování nabízí celkem 300 pokojů. V hlavní budově je recepce, lobby, výtah, hlavní restaurace (nekuřácká), hlavní bar s venkovní terasou, TV koutek (satelitní) a internetový koutek (za poplatek), malý obchod.

V upravované zahradě je umístěn velký plavecký bazén se sluneční terasou a pool- / snack bar, samostatný dětský bazén, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je tenisový kurt, stolní tenis, volejbal, multifunkční hřiště (fotbal, basketbal), bingo, šipky, boccia a různé společenské hry, malé fitness centrum, aerobik, body styling, relaxační cvičení, aqua aerobic, jogging a procházky.

Hotel pravidelně pořádá soutěže a turnaje v bazénu a na pláži, večerní show, animační programy pro malé i velké, párty u bazénu, taneční večery a gameshow. Pro nejmenší hosty je připraven mini club, dětské kino, sportovní soutěže a show.

Za poplatek je zapůjčení kol, biliár a masáže, na pláži různé vodní sporty jako windsurfing a plachtění, šlapadla a kánoe, vodní lyžování, jízda na banánu nebo potápěčská škola (vše od místních provozovatelů).

Ubytování

Moderní a komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, internetovým připojením, malou ledničkou, trezorem (za poplatek), balkónem nebo terasou. Maximální obsazenost je 3 dospělí nebo 2 dospělí + 1 dítě.

V nabídce jsou také rodinné pokoje, které mají podobné vybavení a velikost jako standardní pokoje, ale navíc jsou vybavené palandou pro děti. Maximální obsazenost je 3 dospělí nebo 2 dospělí + 2 děti.

Suity jsou prostornější (cca 54 m²) a mají podobné vybavení jako pokoje, ale navíc mají oddělenou ložnici a a kombinovaný obývací pokoj s ložnicí (rozkládací pohovka pro 3. - 5. osoby).

Stravování

All inclusive - Snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu s teplými a studenými pokrmy, cooking show (2x týdně) a tematické večery. Večeře je možná také v taverně na pláži (za poplatek a rezervace předem).

Dále je v ceně občerstvení v baru u bazénu (10:30-17:00 hodin), zmrzlina 10:30-17:00 hodin, odpolední koláče, pečivo, káva a čaj. Během jídel a na barech od 10:00 do 23:00 hodin místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

(údaje jsou z roku 2013)

Ostrov Korfu a hotel Blue Bay Escape Resort s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Blue Bay Escape Resort s pláží
Ostrov Korfu a hotel Blue Bay Escape Resort s barem
Ostrov Korfu a hotel Blue Bay Escape Resort - ubytování

Místo

Hotel Blue Bay Escape Resort, Korfu 39° 48' 47.9016" N, 19° 51' 54.9576" E

Komentáře

V hotelu jsme si dobře odpočinuli, byl moc pěkný s hezkou zahradou. Rodinný pokoj byl čistý, ale trochu malý. Animace byly fajn. Hotelovým busem jsme se za 15 minut dostali do Acharavi na jídlo a nákupy, nebo do Kassiopi. AUtobusy jezdí podle jízdního řádu. Jídlo nám připadalo málo řecké, bylo spíš evropskou směsí. Bylo fajn, že při každém jídle se podávalo velké množství okurek, rajčat a melounů. Pro děti byl samostatný dětský koutek, kde se denně podávaly hranolky, těstoviny s omáčkou a obvykle i zelenina (dušená mrkev, hrášek, ...). Kromě toho se střídavě nabízely rybí prsty a kuřecí nugety, které měly bohužel velmi pochybnou kvalitu.
Location

Korfu na Facebooku