Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Century Resort, Acharavi

Hotel Century Resort na ostrově Korfu

Hotel Century Resort leží na svahu, na klidném a idylickém místě. K písečno-oblázkové pláži je to od hotelu asi 600 metrů. Centrum městečka Acharavi s velkým počtem taveren, nákupních a zábavních možností je vzdálené cca 200 metrů.

Apartmánové zařízení se nachází v rozlehlé zahradě, skládá se z více budov s 82 obytnými jednotkami. K zařízení hlavní budovy patří recepce (sejfy k pronajmutí), snídaňová místnost, bar, společenská místnost s TV kotkem, internetový koutek (za poplatek), konferenční prostory.

Ve venkovním prostoru je plavecký bazén, poolbar a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.
Pro děti je určen oddělený dětský bazén a hřiště.

V ceně ubytování je stolní tenis a šipky. Za poplatek je biliárd, air-hockey, zapůjčení kol a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů (např. windsurfing nebo plachtění).

Studia (cca 40 m2, 2 - 3 osoby) jsou komfortně a pohodlně zařízená, k jejich vybavení patří kombinovaný obývací pokoj s místem pro spaní, kuchyňský koutek, sprchu nebo vanu, WC, fén, telefon, satelitní televizi, klimatizaci, sejf za poplatek, balkón nebo terasu.
Apartmány (cca 50 m2, 2 - 4 osoby) mají navíc ložnici, jinak jsou stejně vybavená jako studia.
Apartmány (cca 55 m2, 4 - 6 osob) mají dvě samostatné ložnice.
Úklid probíhá 6x týdně, výměna ručníků 3x a ložního prádla 2x týdně.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře jsou podáváné formou bufetu. 1x za 14 dní se koná řecký večer s místními pokrmy (za příplatek).

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Century Resort s bazénem na ostrově Korfu
Hotel Century Resort na ostrově Korfu - ubytování

Místo

Hotel Century Resort 39° 47' 30.5592" N, 19° 49' 13.8972" E

Komentáře

Hotel představoval přesně to, co jsme očekávali. Výborně se hodí pro rodinou dovolenou, nebo pro ty podnikavce, kteří si chtějí rádi odpočinout u bazénu.
Location

Korfu na Facebooku