Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Corfu Chandris, Dassia

Pohled na hotel Corfu Chandris, ostrov Korfu

Hotel Corfu Chandris leží přímo na 250 metrů dlouhé a mírně se svažující oblázkové pláži, v rušném prázdninovém městečku Dassia. Centrum je od hotelu vzdálené jen několik minut pěší chůze. Zástavka linkového autobusu se nachází asi 50 metrů od hotelu.

Hotelový areál se nachází v rozsáhlé a udržované zahradě, ve které jsou rozmístěny bungalovy a dvoupatrové vily. V 5-patrové hlavní budově se nachází recepce, vstupní vestibul s barem, hlavní restaurace s terasou, á-la-carte restaurant, výtahy, obchody, kadeřnictví a bankomat.

Venku najdete bazénové centrum "Lagune", bazén s mořskou vodou (před a po sezóně vyhřívaný), dvě jacuzzi, sluneční terasu s lehátky a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek). Na pláži se nacházejí sprchy, kabiny na převlečení, bar a taverna. Hosté také mohou využívat všechna zařízení sousedního hotelu "Dassia Chandris", jako například kino, bary a restaurace.

V ceně ubytování je tenis, stolní tenis, volejbal, kuželky, fitness centrum, spinning program, jóga a různá cvičení. O zábavu se starají během dne sportovní programy a večer různé show nebo živá hudba. Za poplatek je sauna, parní lázeň a nejrůznější masáže, vodní sporty na pláži jako např. plachtění, surfování, jízda na lyžích nebo zapůjčení lodí.
Pro děti ve věku 4 - 12 let je připraven miniclub v několika jazycích. V sousedním hotelu je k dispozici i dětské hřiště, prostor na hraní a dětský bazén.

Hotel má celkem 301 pokojů a řadí se do místní kategorie hotelů třídy A. Všechny pokoje jsou útulně zařízené a vybavené koupelnou s WC, fénem, telefonem, satelitní televizí, sejfem a klimatizací, která je centrální a funguje v hodinových intervalech. Za poplatek lze naplnit i malou lednici na pokoji. Pokoje jsou s balkónem neba terasou, většinou s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bohatých švédských stolů.

(údaje jsou z roku 2010)

Ostrov Korfu s hotelem Corfu Chandris - bazén
Hotel Corfu Chandris, ostrov Korfu - ubytování

Komentáře

Dovolená byla celkově super, všechno prostě perfektní. Hotel byl skvělý a nám nic nechybělo. Jídlo bylo velmi rozmanité a chutnalo velmi dobře. To jediné, co by člověk mohl vytknout, bylo často vysušené maso, které je typické pro jihoevropskou kuchyni.

Korfu na Facebooku