Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Costa Blue, Benitses

Hotel Costa Blue na ostrově Korfu

Hotel Costa Blue se nachází v klidné poloze na svahu, od oblázkové pláže vzdálené cca 50 m je oddělen jen pobřežní cestou. Do centra městečka Benitses se dostanete během několika minut pěší chůze. Hlavní město Korfu je vzdálené asi 12 km a pravidelně tam jezdí linkové autobusy.

Hotelový areál disponuje hlavní budovou a několika vedlejšími budovami, které stojí na svahu. K zařízení hotelu patří vstupní hala s recepcí, televizní místnost, restaurace, bar, kadeřnictví a obchod se suvenýry.
Venkovní areál s krásnou zahradou disponuje plaveckým bazénem se sladkou vodou, sluneční terasou a barem. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.

V komplexu se nachází wellness centrum, kde zdarma můžete navštívit saunu a fitness. Za poplatek si můžete zajít na masáže nebo si vyzkoušet různé vodní sporty, které jsou nabízeny místními provozovateli na pláží, v závislosti na povětrnostních podmínkách.
Pro nejmenší hosty je připraveno dětské hřiště a oddělený dětský bazén.

Hotel nabízí 60 ubytovacích jednotek, všechny pokoje jsou vkusně zařízené a vybavené koupelnou se sprchou a WC, fénem, telefonem, satelitní televizí, klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem na moře. Za poplatek si můžete pronajmout sejf a využít minibar.
Superior pokoje jsou vybaveny stejně, ale jsou prostornější a komfortnější. Mají navíc vanu a samostatnou ložnici.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře ve formě bufetu. K večernímu chodu je vyžadováno přiměřené oblečení.

(údaje jsou z roku 2010)

Část hotelu Costa Blue na ostrově Korfu
Hotel Costa Blue s bazénem na ostrově Korfu
Hotel Costa Blue na ostrově Korfu - ubytování

Komentáře

S dovolenou v tomto hotelu jsem byl spokojený. Chtěl jsem si odpočinout a to se mi povedlo, protože hotelový komplex byl velmi příjemný, čistý a klidný. Naši dovolenou jsme absolvovali na začátku září, a tak nebyli v hotelu téměř žádní hosté, což nám velmi vyhovovalo. Bazén je pěkný a velký, a my jsme ho měli skoro vždy jen sami pro sebe. Areál hotelu je velmi příjemně zařízený, bungalovy mají rozdílné barvy a jsou vždy tříatrové. Všechno bylo velmi čisté (také bazén byl čištěn každé ráno) a pěkně ozdobené květinami a stromy. Do centra města Benitses jdete jen 10 minut pěšky a městské autobusy jezdí přímo od hotelu. Normální pokoje jsou spíš menší, zato jsou ale velmi čisté a lednice, televize a sejf jsou zahrnuty v ceně pokoje. Kromě toho má každý pokoj terasu nebo balkón, a tak zde neprojde mnoho hostů. Recepce byla obsazená 24 hodin denně a personál byl velmi ochotný. Stravování bylo dobré. Kuchař sice není žádný hvězdičkový, ale každý den se v rámci bufetu střídaly polévky, různé saláty, rozmanité druhy masa a ryb, stejně jako přílohy. S výběrem moučníku jsme sice nebyli moc spokojeni, ale k dispozici je také vždy čerstvé ovoce a můžete se vždy pořádně najíst. Štěrková pláž patří k hotelu a nachází se přímo v jeho blízkosti. Je opravdu malá, ale čistá a lehátka a slunečníky jsou zde zdarma. Na této pláži ale nedostanete žádné občerstvení. Bohužel se pěkné písčité pláže nacházejí na druhé straně pobřeží.

Korfu na Facebooku