Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dassia Chandris, Dassia

Pohled na řecký hotel Dassia Chandris, ostrov Korfu

Hotel Dassia Chandris má nádhernou polohu, nachází se přímo na písčité pláži letoviska Dassia. Centrum města s mnoha nákupními příležitostmi a možnostmi zábavy je odtud vzdáleno asi jen 200 m. Hlavní město Korfu se nachází 12 km daleko a dostanete se do něj pohodlně linkovým autobusem.

Velkolepý hotelový areál zahrnuje 253 pokojů, které jsou rozmístěny na 4 podlažích. K zařízení hotelu patří elegantní vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace s bufetem a terasou, bary, klenotník a obchod se suvenýry. Za poplatek můžete internetové připojení.

Venku najdete plavecký bazén s mořskou vodou, sluneční terasu a bar u bazénu. Slunečníky a lehátka u bazénu jsou zahrnuty v ceně.
Pro nejmenší návštěvníky je určen miniklub pro děti od 4 do 12 let, samostatný dětský bazén a dětské hřiště. Za poplatek lze domluvit i babysitting - hlídání dětí.

V ceně ubytování je tenis (osvětlení za poplatek), stolní tenis a volejbal. Během dne a večer se v hotelu konají animační a zábavní programy. Za poplatek je kulečník a vodní sporty na pláži u místních provozovatelů. V sesterském hotelu Corfu Chandris můžete zdarma navštívit fitness nebo si odpočinout v bazénu. Za poplatek je k dispozici sauna, parní lázeň a jacuzzi.

Pokoje jsou vkusně zařízené a vybavené sprchovým koutem nebo koupelnou a WC, fénem, telefonem, sejfem, rádiem, satelitní televizí, klimatizací, minibarem (za poplatek) a balkónem nebo terasou. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.
Hotel nabízí i rodinné pokoje, které jsou určeny až pro 4 osoby. Mají stejné vybavení, ale jsou prostornější.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře v podobě bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Dassia Chandris s bazénem, ostrov Korfu
Hotel Dassia Chandris, ostrov Korfu - ubytování

Komentáře

Byla to nádherná dovolená a všechno probíhalo na výbornou. Hotel se nachází v blízkosti moře a parku s krásnými olivovými stromy a celý komplex byl nádherný. My jsme měli klidný pokoj s výhledem na moře a nebyli rušeni ani ruchem z ulice a ani hlasitou hudbou ze společenské místnosti. Personál byl velmi ochotný a přátelský. Hotel se nachází u hlavní silnice s autobusovým spojením do hlavního města Korfu, které je asi 30 minut jízdy odsud. V místě nejdete mnoho barů a restaurací. Co se jídla a pití týče, byl velký výběr.

Korfu na Facebooku