Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Elea Beach, Dassia

Ostrov Korfu s hotelem Elea Beach

Hotel Elea Beach na ostrově Korfu se nachází v prázdninovém letovisku Dassia, přímo na oblázkové pláži. Od centra je vzdálen asi 300 m, od hlavního města Kerkyra 12 km. Zastávka linkového autobusu je asi 200 m daleko od hotelu.

Hotel vyšší střední třídy disponuje příjemnou vstupní halou s recepcí a sejfy, internetovým koutkem, TV místností, obchodem se suvenýry, výtahy, restaurací a barem, 213 pokoji.
V pěkném, venkovním areálu se zahradou se nachází bazén se sladkou vodou, sluneční terasa a bar. Lehátka jsou k dispozici zdarma, slunečníky za poplatek.

V ceně ubytování je stolní tenis, mezinárodní animační program. Za poplatek si na pláži můžete zapůjčit vodní lyže nebo šlapadla.
Děti mají k dispozici samostatný dětský bazén a dětské hřiště, v období od července do srpna je v provozu klub pro nejmenší, od 4 do 10 let.

Prostorné pokoje jsou vybavené telefonem, satelitní televizí s hudebními kanály, lednicí, klimatizací, fénem, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem a WC. Je možný pokoj s výhledem na krajinu nebo na moře.
Nabízeny jsou i rodinné pokoje, které jsou prostornější, ale jinak mají vybavení stejné.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, káva a pečivo, zmrzlina, snacky mezi 10. a 18. hodinou, místní alkoholické a nealko nápoje mezi 10. a 23. hodinou.

(údaje jsou z roku 2010)

Ostrov Korfu s hotelem Elea Beach - bazén
Hotel Elea Beach, ostrov Korfu - ubytování

Komentáře

V tomto hotelu jsme byli velmi spokojeni a příště sem určitě pojedeme znovu. Obzvláště se nám líbila přívětivost celého týmu a personálu. Pláž byla sice poněkud úzká, ale jinak opravdu perfektní. Vše zde bylo velmi čisté a udržované. Bazén jsme nikdy nevyužili, ale jak jsme si mohli všimnout, byly bazény vždycky čisté.

Korfu na Facebooku