Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gelina Mare, Acharavi

Hotel Gelina Mare na ostrově Korfu

Hotel Gelina Mare leží na klidném místě, přímo u dlouhé, mírně se svažující písčito-oblázkové pláže. Místní centrum městečka Acharavi s mnoha tavernami, bary a obchody je vzdálené asi 1,5 km. Hlavní město Korfu leží přibližně 35 km daleko.

Moderní hotelový komplex se skládá z hlavní a několika vedlejších budov, které dohromady nabízejí 45 obytných jednotek. K zařízení hlavní budovy patří recepce, společenská místnost se satelitní televizí, internetový koutek, jídelna a minimarket.

Ve venkovní zahradě se nachází plavecký bazén se sluneční terasou, a bar u bazénu. Lehátka a slunečníkyjsou u bazénu zdarma, na pláži si je potom můžete zapůjčit za poplatek.
Pro děti je připraven oddělený dětský bazén a malé dětské hřiště.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako tenis (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, basketbal nebo plážový volejbal. Za poplatek je potom k dispozici biliárd, školu surfu a plachtění v sousedním sesterském hotelu Gelina Village (cca 400 m), stejně jako lázně a wellness centrum.
Vedle hotelu se nachází vodní zábavní park Hydropolis s vodními atrakcemi a různými bazény.

Suity typu A (cca 52 m2, pro 3 - 5 osob) jsou moderně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna, WC, obývací pokoj kombinovaný s prostorem ke spaní, ložnice se 2 postelemi a rozkládacím gaučem, kuchyňský koutek s jídelním stolem, klimatizace, telefon, satelitní televize, sejf (za poplatek), balkón nebo terasa k mořské straně.
Suity typu B (cca 52 m2, pro 3 - 4 osoby) mají 2 ložnice (každá má 2 postele) a obývací pokoj, jinak jsou stejně vybavené jako typ A.
Studia (cca 30 m2, pro 2 - 3 osoby) mají obývací pokoj kombinovaný s prostorem ke spaní, jinak stejné vybavení jako suity.
Mezonetové byty (cca 55 m2, pro 3 - 5 osob) jsou ve 2 patrech, mají 2 ložnice, obývací pokoj s gaučem, 2 koupelny.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře ve formě bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Gelina Mare s bazénem na ostrově Korfu
Hotel Gelina Mare na ostrově Korfu s pláží
Hotel Gelina Mare na ostrově Korfu - ubytování

Korfu na Facebooku