Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gelina Village, Acharavi

Korfu a hotel Gelina Village

Hotel Gelina Village se nachází na okraji městečka Acharavi, přímo u krásné písčito-oblázkové pláže. Tato mírně se svažující, asi 7 km dlouhá pláž se výborně hodí pro dovolenou především s dětmi. Centrum s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené asi 500 metrů, hlavní město Korfu cca 40 km. Autobusová zastávka se nachází přímo před hotelem.

Hotelový areál je velmi rozsáhlý a vkusně uspořádaný uprostřed zahrady. Skládá se z hlavní budovy a několika 2- až 3-patrových budov, které dohromady nabízejí k ubytování 283 obytných jednotek. K zařízení hlavní budovy patří recepce s možností k posezení, společenská místnost se satelitní televizí, internetový koutek a WiFi v lobby (za poplatek), restaurace s terasou, bar, minimarket, obchod se suvenýry, klenotnictví, konferenční místnost a folklórní muzeum.

V zahradě se nachází velký sladkovodní bazén se 2 integrovanými dětskými bazény (o různé hloubce), dětský bazén s malým tobogánem, další dva sladkovodní bazény v rámci celého resortu (jeden z nich je odpočinkový se samoobslužným barem v blízkosti hlavní budovy) a vodní park "Hydropolis". Dále venku najdete sluneční terasy, poolbar a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou hotelovým hostům zdarma k dispozici nejen u bazénu, ale i na pláži. Za poplatek si potom můžete vyměnit ručníky.

Hotelovým hostům je k dispozici zdarma tenisový kurt, basketbalové hřiště, stolní tenis, šipky, bingo nebo jiné stolní hry, vodní gymnastika, petangue, lukostřelba, fotbal, vodní pólo nebo plážový volejbal. Hotel pravidelně pořádá animační programy, zábavné večery a příležitostně i večery s folklórní tematikou nebo tancem. Každý večer je diskotéka u plážového baru, v červenci a srpnu funguje kino pod širým nebem.
Pro děti je určen miniclub (4 - 12 let) a dětské hřiště.

Za poplatek můžete navštívit wellness lázně s krytým bazénem, vířivkou, saunou, parní lázní a fitness centrem. V nabídce naleznete kromě jiných i bahenní koupele či lázně z vodních řas, masáže a hydromasáže stejně jako i další kosmetické programy.
Zpoplatněné jsou i nejrůznější vodní sporty, např. windsurfing, plachtění, kánoe nebo šlapadla.

Studia (cca 32 m2, pro 1-3 osoby) vkusně zařízená a k jejich vybavení patří kombinovanou spací a obývací část, malá kuchyňka s jídelním koutem, koupelna, WC, fén, telefon, satelitní televize, trezor (za poplatek), klimatizace/topení (v provozu cca 15.6. - 15.9.), balkón nebo terasa.
Apartmány typu A (cca 46 m2, pro 2-4 osoby) mají stejné vybavení jako studia, ale navíc oddělenou ložnici.
Apartmány typu B (cca 56 m2, pro 2-5 osob) mají obývací část s malou kuchyňkou a 2 oddělené ložnice.
Suity (cca 58 m2, pro 2-4 osoby) mají 2 oddělené ložnice a 2 koupelny.
Úklid všech pokojů, mimo kuchyňskou část, probíhá 6x v týdnu, výměna ručníků a ložního prádla 3x týdně.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, brzká (3.00 - 7.30) i pozdní (10.00 - 11.00) snídaně, v barech na pláži a u bazénu se v době oběda podávají teplé snacky, odpolední káva, čaj a pečivo, zmrzlina k obědu a večeři. Pravidelně se konají i tématické večeře. Až do 24 hodin jsou podávány místní alkoholické a nealko nápoje - džusy, pivo, 4 různé koktejly, likéry, kořalky, víno.

(údaje jsou z roku 2011)

Korfu a hotel Gelina Village v zahradě
Korfu a hotel Gelina Village s pláží
Korfu a hotel Gelina Village s bazénem
Korfu a hotel Gelina Village - ubytování

Místo

Hotel Gelina Village 39° 47' 47.4828" N, 19° 49' 21.0432" E
Location

Korfu na Facebooku