Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grecotel Daphnila Bay, Dassia

Ostrov Korfu s hotelem Grecotel Daphnila Bay

Hotel Grecotel Daphnila Bay se nachází v letovisku Dassia a je situován nad zátokou s mírně se svažující pláží, která je pokryta hrubým pískem. Na pláž se dostanete pravidelným hotelovým autobusem. Do městečka Dassia jsou to asi 3 km, hlavní město Korfu je potom vzdálené asi 12 km. V hotelu si můžete v klidu odpočinout a načerpat síly ve stínu palem a olivových stromů.

Hotel má celkem 260 pokojů a řadí se do místní kategorie hotelů třídy A. Z hlavní budovy je nádherný panoramatický výhled na zátoku a řady bungalovů jsou rozprostřeny podél hojně porostlého úbočí, které se táhne až k velkému travnatému prostranství. Hlavní budova má tři patra a tři výtahy, dále disponuje vstupní halou, recepcí, barem s terasou a hlavní restaurací, kde se i za nepříznivého počasí najíte pod zastřešenou terasou.

V areálu se také nachází luxusní restaurace á-la-carte s terasou "Beach House", která nabízí nejrůznější řecké speciality, a je otevřená v závislosti na sezóně a na počasí. Dále zde najdete klenotnictví, malý obchod, obchod s oděvy a music bar. Ve vestibulu hotelu můžete sledovat televizi nebo za poplatek využít počítače s internetem nebo pouze bezdrátové internetové připojení na vlastním PC.

Venku najdete amfiteátr, 2 plavecké bazény se sladkou vodou a terasou, samostatný dětský bazén. Slunečníky a lehátka u bazénu a ručníky na pláž jsou hotelovým hostům k dispozici zdarma. U bazénu a na pláži se rovněž nachází bar. K dispozici je i dětské hřiště.

V rámci all inclusive je k dispozici zdarma 7 tenisových kurtů (umělé osvětlení), stolní tenis, šipky, petanque, basketbal, plážový volejbal, malý fotbal, gymnastika, vodní gymnastika, aerobic nebo fitness centrum, které se nachází ve vestibulu hotelu. Podle dostupnosti je možno zapůjčit i kánoe, šlapadla nebo prkna na windsurfing (s platnou licencí). Místní provozovatelé nabízejí další vodní sporty jako např. jízdu na vodních lyžích nebo na banánu.

O zábavu se postarají rozmanité večerní programy pořádané hotelem, jako jsou show, folklórní večery nebo živá hudba. Velká pozornost je v tomto hotelu věnována dětem. Hotel nabízí Grecoland klub s hlídáním a opatrováním dětí od 3 do 12 let, který je otevřen 6x v týdnu a funguje během celé sezóny v hodinových intervalech dopoledne i odpoledne. Dále je v nabídce Club U 4, který je určen mladým ve věku od 13 do 17 let a funguje od poloviny června do poloviny září.

Za poplatek se můžete nechat hýčkat v lázních a wellness centru "Elixir Thalasso Spa", které disponuje bazény, saunou, parní lázní, jacuzzi vířivými vanami, kardio-fitness centrem, kosmetickým studiem. Nabízí další nejrůznější aplikace a ošetření jako například vodní terapii, relaxační masáže, aromatické terapie, zábaly z vodních řas nebo masáže.

Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou s WC, fénem, klimatizací, která funguje v hodinových intervalech, dále telefonem, satelitní televizí, lednicí, sejfem, balkónem nebo terasou.
Pokoje, které se nacházejí v hlavní budově, je možno rezervovat buď s výhledem na okolní krajinu nebo s výhledem na moře.
V řadových bungalovech jsou dvoulůžkové pokoje nebo pokoje rodinné, které mají kombinovanou ložní a obývací část se dvěma rozkládacími pohovkami a samostatnou ložnicí. Některé pokoje mají výhled na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře ve formě švédských stolů, pozdní kontinentální snídaně pro "spáče" do 10.30 hodin, 15 - 16.30 se podává káva, čaj a dezerty, zmrzlina od 10.30 do 22 hodin, a malé snacky odpoledne a dopoledne, a také o půlnoci. Hotel také nabízí různé kuchařské a kulinářské show, dietní pokrmy, v neděli je podáván typicky řecký oběd. Několikrát týdně se v hotelu konají tematické večery. Místní alkoholické a nealko nápoje, vybrané dovozové nápoje jsou podávány mezi 10.30 a 01.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Grecotel Daphnila Bay - ubytování
Hotel Grecotel Daphnila Bay s vnitřním bazénem
Hotel Grecotel Daphnila Bay s venkovním bazénem

Místo

Hotel Grecotel Daphnila Bay 39° 39' 57.9708" N, 19° 50' 56.9076" E

Komentáře

My jsme byli se všemi službami nad míru spokojeni. Byla to naše nejkrásnější dovolená. Dětský klub můžeme dále jen doporučit, náš syn byl velmi nadšený a hned by sem chtěl jet znovu. Poloha hotelu byla perfektní k tomu, aby jsme relaxovali a načerpali nové síly. Stále bylo něco dobrého k jídlu a se stravováním jsme byli celkově velmi spokojeni. Tentokrát jsme v sobě našli i sportovního ducha, jelikož nás sportovní animátoři vždy dokázali strhnout ke sportovním aktivitám.
Location

Korfu na Facebooku