Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Liapades Beach, Liapades

Ostrov Korfu a hotel Liapades Beach

3-hvězdičkový hotel Liapades Beach se nachází na klidném místě ve svahu, cca 100 metrů od písečno-oblázkové zátoky Liapades s pláží. Do centra původní vesnice Liapades je to asi 1,5 km. Nejbližší supermarket se nachází pouhých 300 metrů od hotelu, nejbližší autobusová zastávka přibližně 1,5 km. Letiště ve městě Kerkyra je 20 km daleko.

Velmi oblíbený hotel nabízí k ubytování 37 pokojů ve 2 budovách. Dále k jeho zařízení patří recepce (trezor k pronajmutí), bar s televizním koutkem, typická řecká taverna s terasou.
Venku najdete plavecký bazén se sladkou vodou, sluneční terasu, pool- / snack bar a dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis, hotel 1x týdně pořádá folklórní večer a barbecue s živou hudbou (za příplatek).
Za poplatek je biliárd a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, satelitní TV, ledničkou, klimatizací (za poplatek) a balkónem nebo terasou.
Studia (pro 2-3 osoby) mají stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje, ale navíc také kuchyňský kout. Nacházejí se ve vedlejší budově. Maximální obsazenost: 3 dospělí

Stravování: Polopenze - kontinentální snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Korfu a hotel Liapades Beach s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Liapades Beach s pláží
Ostrov Korfu a hotel Liapades Beach - ubytování

Místo

Hotel Liapades Beach 39° 40' 21.486" N, 19° 43' 54.7968" E

Komentáře

Velmi pěkný, rodinný hotel, daleko od velkých hotelů. Kdo má rád hlučné animace, ten je tady na špatném místě. Pokoje byly pěkné, postele pohodlné, jen koupelna trochu těsná. V blízkosti je několik barů, asi 200 metrů od hotelu je půjčovna aut a mopedů. Chutná tradiční kuchyni se podávala v pěkné taverně. Jediná nevýhoda byla, že se večeře podávala v době od 20.30 do 22.00 hodin. Zato ale byl předkrm, salát, hlavní jídlo a dezert. 2 x týdně tu hrály místní kapely tradiční a mezinárodní hudbu. V blízkosti je několik pláží, na které můžete chodit pěšky nebo se dostat lodí. Pokud máte rádi písek, jste tu špatně.
Location

Korfu na Facebooku