Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Louis Corcyra Beach, Gouvia

Ostrov Korfu a hotel Louis Corcyra Beach

4-hvězdičkový hotel Louis Corcyra Beach se nachází v klidné poloze na malém výběžku a nabízí tak skvělý přístup k několika písečným a oblázkovým plážím. Je obklopen rozsáhlými zahradami, nákupní ulice letoviska Gouvia s restauracemi a bary je vzdálená jen 200 metrů. Hlavní město Korfu je ve vzdálenosti asi 8 km, s dobrým autobusovým spojením.

Příjemný hotel vyšší střední třídy nabízí k ubytování 370 pokojů, rozložených do hlavní budovy, bungalovů a několika vedlejších budov ve svěží zeleni. Dále k jeho zařízení patří recepce s lobby barem, hlavní bufetová restaurace, čínská á-la-carte restaurace, televizní koutek, mini market, bar s venkovní terasou.

V udržovaných venkovních prostorách se nachází sladkovodní plavecký bazén s jacuzzi, další bazén s vodopády, sluneční terasa, samoobslužná restaurace, pool bar a plážový bar (v provozu červenec až srpen). Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je tenisový kurt, mini fotbal, plážový volejbal, stolní tenis, šipky. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animace, příležitostně živou hudbu a show. Pro nejmladší návštěvníky je připraven mini club (5 - 12 let), samostatný dětský bazén a dětské hřiště.
Za poplatek je kulečník, minigolf, tenis s umělým osvětlením, půjčovna kol nedaleko hotelu, různé vodní sporty, jako je vodní lyžování, parasailing anebo potápění, na pláži od místních provozovatelů.

Prostorné standardní pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem (za poplatek), satelitní TV, mini ledničkou, klimatizací / topením, balkónem nebo terasou. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.
Rodinné pokoje jsou umístěny v zahradních bungalovech a mají stejné vybavení jako standardní pokoje, navíc mají oddělenou ložnici pro děti s posuvnými dveřmi, některé jsou s výhledem na moře. Min. obsazení: 2 dospělí + 2 děti, max. obsazení: 3 dospělí + 1 dítě.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, občerstvení během celého dne (10.00-24.00 hodin), zmrzlina 10.00-18.00 hodin, odpolední čaj se zákusky 17.00-18.00 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10.00-24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Korfu a hotel Louis Corcyra Beach s pláží
Ostrov Korfu a hotel Louis Corcyra Beach s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Louis Corcyra Beach - ubytování

Místo

Hotel Louis Corcyra Beach 39° 39' 27.4644" N, 19° 50' 36.0384" E

Komentáře

Celkově tady bylo všechno skvělé, personál velmi přátelský a nápomocný. I i navzdory nízké obsazenosti tu byla každý večer dobrá zábava. Pokoje byly dostatečně velké pro 3 osoby, měly velký balkon s krásným výhledem. Super poloha, autobus do města Korfu jel pouhých 20 minut. Jídlo bylo perfektní, pestrý výběr, kvality a množství neomezené.
Location

Korfu na Facebooku