Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Nefeli, Dassia

Hotel Nefeli na ostrově Korfu

Hotel Nefeli leží uprostřed olivovníků, na kopci poloostrova Kommeno na východním pobřeží ostrova Korfu. K nejbližší písčité pláži, která je od hotelu vzdálena asi 800 m, se dostanete po malé, strmé pěšině. V bezprostřední blízkosti hotelu se nacházejí taverny a nákupní možnosti. Městečka Gouvia a Dassia s mnoha obchody a zábavními možnostmi jsou vzdálená 2 a 4 km, hlavní město Kerkyra asi 12 km.

Rodinný hotel disponuje 45 pokoji, které jsou rozmístěny ve třech budovách vystavěných v typickém ostrovním stylu. K zařízení hotelu patří malá vstupní hala s recepcí, kde jsou umístěny i sejfy, televizní místnost, za poplatek PC s internetem, restaurace se zastřešenou terasou, parkoviště.

V pěkné zahradě najdete plavecký bazén se sladkou vodou, samostatný dětský bazén a bar. Využití lehátek a slunečníků je u bazénu zdarma, ručníky za poplatek.
Sportovní vyžití se nabízí na hlavní pláži města Dassia, kde místní provozovatelé nabízejí nejrůznější vodní sporty.

Pokoje jsou vybavené sprchovým koutem a WC, telefonem, satelitní televizí, rádiem, malou lednicí, klimatizací a balkónem. Některé pokoje lze využít jako jednolůžkové.
Superior pokoje jsou zařízené vysoce kvalitním nábytkem a individuálně vyzdobené, ale jinak mají stejné vybavení.
Stravování: Snídaně formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Nefeli s bazénem na ostrově Korfu
Hotel Nefeli na Korfu - ubytování

Komentáře

Celkově jsme tu prožili skvělou, klidnou dovolenou. Areál hotelu je velmi pěkný a personál hotelu se choval velmi přátelsky. Co byste ale určitě neměli zapomenout, je sprej na komáry. Ten bude určitě velkou výhodou. My jsem si rezervovali normální, standardní pokoj. Protože byl ale plný mravenců a jako náprava nám byl nabídnut pouze sprej na mravence, rozhodli jsme se tento pokoj vyměnit za pokoj Superior. S tímto pokojem jsme byli velmi spokojeni a můžeme ho jen dále doporučit i přesto, že si za něj musíte připlatit. Personál byl vždy velmi dobře naladěn, stále se usmíval a choval přátelsky. Hotel má skvělou polohu, pokud si během vaší dovolené chcete výborně odpočinout. Co se stravování týče, my jsem měli menu se třemi chody. Předkrmy a hlavní jídla chutnala velmi dobře, jen dezerty byly trochu monotónní, protože byl denně obměňován pouze jeden ze tří. Ostatní dva byly standardní a patřily ke stálému menu.

Korfu na Facebooku