Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Potamaki Beach, Benitses

Hotel Potamaki Beach u pláže, Korfu

Hotel Potamaki Beach se nachází v centru městečka Benitses, od mírně se svažující oblázkové pláže je oddělen jen pobřežní silnicí. Hotel patří do místní kategorie tříhvězdičkových hotelů.

Hotel má celkem 169 pokojů na 4 patrech, k jeho zařízení dále patří vstupní hala s recepcí a trezory k pronajmutí, výtahy, místnosti k odpočinku, televizní a internetový koutek, restaurace, bar, obchod se suvenýry.
Ve venkovním areálu je k dispozici plavecký bazén se samostatným dětským bazénkem a snack bar. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je stolní tenis, za poplatek pak billiárd a nejrůznější vodní sporty, které jsou nabízeny na pláži místními provozovateli. Příležitostně se v hotelu konají animační a zábavní programy.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou nebo sprchovým koutem a WC, telefonem, satelitní televizí, ledničkou, klimatizací (za poplatek), balkónem nebo terasou. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.
Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Potamaki Beach s bazénem, Korfu
Hotel Potamaki Beach - ubytování

Místo

Hotel Potamaki Beach 39° 32' 39.0192" N, 19° 54' 48.2544" E

Komentáře

Jako singl jsem se v hotelu cítil velmi dobře. Příště si opět rezervuji tento hotel. Jediné, co mě trochu rušilo, byl fakt, že pláž byla poněkud úzká. Hotel byl jinak super. Jen pokud jste na cestách i s dětmi, měli byste dávat pozor, jelikož silnice podél pláže se nachází přímo před hotelem. Pokud jsou ještě volné pokoje a vy jste z nějakého důvodu nespokojeni se svým stávajícím pokojem, můžete ho vyměnit. Hotel je vzdálen jen asi 200 m od vesnice, kde je spousta taveren, barů, nákupních středisek, obchodů se suvenýry, kaváren atd. Pláž se nachází přímo podél pobřežní silnice a je spíše užší. Jsou zde dvě řady lehátek. Cena za lehátko a slunečník činí 4,- euro, což není zrovna moc levné. Člověk si ale může slunečník koupit v obchodě a udělat si na pláži pohodlí trochu více stranou.
Location

Korfu na Facebooku