Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Louis Grand, Glyfada

Ostrov Korfu a hotel Louis Grand

4-hvězdičkový hotel Louis Grand se nachází přímo u pláže letoviska Glyfada, s krásným výhledem přes písečnou zátoku.

Bezplatná kyvadlová doprava (pouze v hlavní sezóně) jezdí denně do 5 km vzdáleného Pelekas s nákupními a zábavními možnostmi, stejně jako do hlavního města Korfu (asi 16 km).

Elegantní hotel nabízí k ubytování 242 pokojů, které jsou umístěné v 7 patrech. Dále k jeho zařízení patří prostorná vstupní hala s recepcí, výtah, směnárna, malý supermarket, TV místnost, internetový koutek (za poplatek), bar, útulná klimatizovaná restaurace.

V krásné zahradě je umístěn plavecký bazén se sladkou vodou, sluneční terasa, pool bar a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, ručníky na kauci.

V ceně ubytování je stolní tenis, šipky, lukostřelba, plážový volejbal, aerobik. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animace, tématické večery, show a folklorní vystoupení.

Pro nejmenší hosty je připraven mini club (5-12 let, dopoledne a odpoledne), samostatný dětský bazén a dětské hřiště.

Za poplatek je tenisový kurt (možnost osvětlení), motorizované vodní sporty na pláži od místních provozovatelů. Asi 5 km daleko je oblíbené 18-ti jamkové golfové hřiště Corfu Golf Club.

Stylově zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, lednicí, trezorem (za poplatek), klimatizací / topením, balkónem nebo terasou. Některé pokoje majjí výhled na moře.

Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější. Mají 4 lůžka a výhled na moře. Min. obsazení: 2 dospělí + 2 děti, max. obsazení: 3 dospělí + 1 dítě.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občasné tématické večeře, teplé a studené občerstvení 10.00-12.30 a 15:30-18:30 hodin, půlnoční občerstvení 21.30-24.00 hodin, zmrzlina pro děti 10.00-21.00 hodin, káva, čaj a zákusky 16.30-17.30 hodin. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10.00-24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Korfu a hotel Louis Grand s pláží
Ostrov Korfu a hotel Louis Grand s bazénem
Ostrov Korfu a hotel Louis Grand - ubytování

Místo

Hotel Louis Grand 39° 35' 30.4044" N, 19° 48' 39.9168" E

Komentáře

Byla to velmi příjemná a relaxační dovolená. Chtěli jsme jen odpočívat u moře, a to hotel díky své poloze skutečně nabízí. Jídla a pití byl vždy dostatek na výběr, moc nám tu chutnalo. Krásná pláž leží hned u hotelu.
Location

Korfu na Facebooku